Известие

Collapse
No announcement yet.

Alfa 146ti много харчи

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Alfa 146ti много харчи

Добър ден на всички Алфа Ромео ми е една от любимите марки и най накрая си взех Алфа Ромео 146ти.Въпроса ми е следния бих те ли ми казали къде могат да ми направят хубава диагностика защото в момента ми харчи 20/100км.При полужение че смених свещи,термостат,водна помпа,всички ремаци и ролки,нов съединител,помпа на съединител,всички филтри и масла.Колата я карам почти винаги студена,но не влизам в задраствания и не я карам много бързо и според мен това е доста висок разход за тази мощност.Благодаря ви предварително.

на вишеградска като пресечеш околовръстното посока княжево продължаваш нагоре малко и от лявата страна в една от преките има сервиз Майстора се казва жоро занимават се предимно с диагностика и на алфите са спецове
    ALFA ROMEO 145. 1,6 Boxer. 96

Comment

Разхода ще ти е тавък спокойно,студена задръстване малко километри караш и заради това..Пити Колегата Mury той ще ти обади за какво иде реч,и в неговата тема я потърси има доста написано...за TI
      Луд Съм МаМо пАрИтЕ нЕпоЗнаВаМ...

EX`146 2.0 TD
      EX`146 2.0 16v TS

Comment

Ето колега чети за разхода на ТИ-то http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=17772 моята сега харчи около 15-16 и смятам че е ОК,за диагностика се обади на Бобо 0888 232 484
        Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
        Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
        Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Блогодаря за линка само че темата я бях чел още преди да си купа алфата,всички пишат че трябва да харчи около 15-16 ама моита удря 20-ка без да я напъвам.Представям си ако я и напъвам,мерси все пак за отговорите на отзовалите се.

Comment

Мойта едно време и 11 правеше...
            www.facebook.com/workshox

Comment

Първоначално публикувано от ShoxXx
              Мойта едно време и 11 правеше...
              Толкова само лятото мога да докарам, сега си е твърдо 14-15 и тва си е. и да сляза да я бутам пак толко ше даде сигурно.
              (1996) 146 ti EX ( 2008 ) 159 Sportwagon 3.2 JTS

Comment

Като сравнение моята на студено градско е около 13л.Сигурно" ti"ще е малко повече но не 20.Колегите са прави за диагностиката-пробвай при Бобо!
                ALFA ROMEO 146 1,6 TS 2000г.

Comment

Беж на диагностика...
                  Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Working...
                  X